UA/ RU

Пластикові відкоси Харків

Пластикові відкоси, Харків, Харкові, сендвіч панель

   Наша фірма пропонує установку пластикових відкосів в Харкові під ключ. Але для того, щоб зрозуміти чим наша продукція відрізняється від того, що пропонують наші конкуренти треба розібратися з чого цей відкіс складається, і які роботи Виконуємо при установці укосів. Детальніше про це ми постараємося вам викласти в даній статті. Фото наведені нижче.

 Виготовляють пластикові відкоси з сендвіч-панелей. Цей матеріал має пористу структуру, завдяки чому відмінно зберігає тепло і навіть у найлютіші морози на схилах не утворюється конденсат (крапельки води), а приміщення залишається теплим. Крім цього, під час монтажу для ізоляції по всій довжині укосу додатково прокладають утеплювач. Також, при необхідності, проводиться обробка протигрибковим розчином. Дана конструкція забезпечує ідеальну пароізоляцію, зміщує ізотерму в глиб стіни і тим самим усуває небажані ефекти, пов'язані з промерзанням вузла примикання віконної конструкції до отвору. Металопластикові вікна Харків і пластикові укоси відмінно поєднуються один з одним, адже виготовляються вони з ідентичних матеріалів. Поверхня укосів із пластику може бути глянсовою або матовою. Найбільш затребувані, зрозуміло, білі відкоси, але є панелі і інших кольорів, наприклад «під дерево».

Пластиковые откосы из сэндвич панелей, Харьков, Харькове

    На даному фото видно, що білі відкоси прекрасно поєднуються з "кольоровими" вікнами і підвіконнями.

    Сендвіч панель є дуже хорошим теплоізоляційним матеріалом, тому як всередині неї знаходиться екструдований пінопласт, який за своїми властивостями є прекрасним утеплювачем. Тому відкоси з сендвіч панелі будуть хорошим доповненням до ПВХ-вікон на шляху до підвищення теплоізоляції віконного отвору і приміщення. Для комплексної обробки віконного отвору також пропонуються декоративні куточки, виготовлені з твердого ПВХ листа методом екструзії, що закривають стик між укосом і стіною.

Пластикові відкоси, поріжок, сендвіч, Харків, Харкові

   При монтажі пластикових відкосів для порогів можна використовувати пластикові підвіконня, особливо Moeller, т. я. вони мають підвищену зносостійкість.

    Одне з головних достоїнств пластикових відкосів - це мінімальний час монтажу. Перед установкою панелі, укіс вирівнюють дерев'яною рейкою, надійно прикріпленій до стіни. Як результат, укоси виходять рівні, а кути - прямі. Місце стику панелі з вікном обробляється герметиком на силіконовій основі. Це забезпечує надійну герметизацію. Стикувальні шви практично непомітні. Укоси з пластика не потребують фарбування та періодичному ремонті. Вони так само довговічні, як і пластикові вікна. Матеріал ПВХ дуже простий у догляді і стійкий до забруднення. Все що потрібно в догляді за такими косяками - очищення від пилу м'якою губкою з мильним розчином.

Пластиковые откосы из сэндвич панелей, откосы пластиковые

 

   Пластикові відкоси з сендвіч-панелей володіють великим опором для паропроникності. Це забезпечує надійний захист пінних утеплювачів і стін від доступу вологи з боку відкосів, що є захистом від промерзання. Таким чином, не виникає проблем і додаткових витрат на ремонт, що відвалилися частин шпаклівки або перефарбовування відкосів, якщо останні зроблені з гіпсокартону або розчину.
     Як результат, після установки пластикових відкосів, ми отримуємо міцний, герметичний, надійно утеплений і, що не маловажно, естетичний віконний отвір.

 

Забороняється застосування сильних розчинників, кислото- і хлоровмістних речовин, бензину та нітросоставов!

 

Наостанок, в якості підсумку наведемо основні переваги пластикових відкосів:

    -Пластикові відкоси в Харкові не вимагають додаткового догляду: не вигоряють і не вицвітають
    -Беруть участь в поглинанні вуличних шумів
    -Пластикові відкоси з сендвіч-панелей забезпечують додаткову теплоізоляцію між кімнатою і вулицею
    -На відміну від штукатурних укосів не розтріскуються з часом і не схильні до зараження грибком
    -Віконний проріз отримує завершений вигляд: пластикове вікно, пластикове підвіконня, пластикові укоси
    -У разі забруднення пластика, Ви можете спокійно вимити його мильною водою і забути про брудні плями
    -Термін експлуатації пластикових відкосів відповідає терміну служби самих металопластикових вікон

На фото внизу Ви можете подивитися з чого складається відкіс всередині.

відкіс

Як виглядає Ваше вікно до і після установки пластикових відкосів.

откосы, пластиковые откосы

откосы, пластиковые откосы из сэндвич панелей

Заміна старих відкосів на пластикові.

откосы, пластиковые, плесень, грибок      откосы, пластиковые, новые, без грибка

откосы, пластиковые, плесень, грибок   откосы, пластиковые, без грибка

   На відміну від пластикових відкосів, штукатурні, в ряді випадків, не можуть протистояти впливу цвілі і грибка. В такому випадку необхідно повністю видалити штукатурні укоси, все ретельно обробити протигрибковим засобом і встановити нові пластикові укоси. У нас Ви можете придбати пластикові відкоси в Харкові під ключ.

 <назад                                            < на головну



Наверх