UA/ RU

Виробництво

     «ПКП Мтермо» (Полтавська область, м Миргород), утворена в 2002 році, вийшла на ринок як виробник віконних конструкцій з профілю німецької фірми «REHAU». За кілька років з моменту створення з невеликої команди фахівців компанія виросла і на сьогоднішній день представляє динамічно розвивається організаційну структуру. На даний момент виробництво орієнтоване на випуск металопластикових вікон з профілю KOMMERLING

      Продукція "Мтермо" - це перевірені часом екологічно чисті вироби з ПВХ профілю німецького концерну PROFINE, укомплектовані фурнітурою лідируючої німецької фірми Siegenia. Перше вікно з профілю Kommerling було вироблено ще в 1958 році, а сьогодні - це провідний світовий виробник профільних систем. Фурнітура фірми Siegenia забезпечить безперебійне функціонування Ваших вікон протягом декількох десятиліть.

     Бездоганна якість продукції, розвинений сервіс, доступні ціни та розумні терміни - ось головні принципи діяльності нашої компанії. Активне і успішний розвиток бізнесу наших партнерів є важливим фактором співпраці з нами. На всю продукцію компанії Мтермо надаються сертифікати відповідності ДСТУ.

      У 2008 році компанія Мтермо була нагороджена дипломом переможця в номінації «Підприємство року» загальноміського відкритого рейтингу популярності «Людина року - 2008».

вікна від Мтермо

    Сучасна виробнича база дозволяє виробляти високо-якісні металопластикові віконні та дверні конструкції.

    Кожному будинку - відповідні вікна: це побажання легко здійснимо при використанні систем KOMMERLING.

    Кожне вікно виготовляється за індивідуальними розмірами і побажанням, так що Ви отримуєте вікна саме такими, як Ви їх представляли.

Виробництво нестандарт, вікна від виробника

      Великий асортимент профілів і різноманітність декорів забезпечують реалізацію найсміливіших фантазій дизайнерів.

      Профіль зберігається в теплому складі, що виключає шлюб при зварюванні і зачищення зварних швів в холодну пору року (особливо взимку).

Склад профілю, вікна від виробника

     Установка і налагодження фурнітури виробляється на спеціалізованому обладнанні.

Установка фурнітури, виробник Мтермо

Стенд для перевірки фурнітури, виробник вікон Мтемо

     Наявність власної лінії по виробництву склопакетів дозволяє повністю контролювати технологічний процес на всіх етапах виробництва і виходу готової продукції.

Склопакети мийка, вікна від виробника Мтермо

раськроєчний стіл

     Виготовлення склопакетів різної ширини з різноманітних типів скла задовольняє будь-які Ваші вимоги до енергозбереження і звукоізоляції.

Герметик 

     Склад готової продукціі.

Склад готової продукції 

   З моменту утворення компанії "Мтермо" її виробнича база видозмінювалася. Відбувалося впровадження нових технологій, оновлювався парк обладнання та інструментів, розширювалися виробничі площі. З кожним роком співробітники компанії купували теоретичний і практичний досвід роботи, чому сприяло відвідування спеціальних семінарів в Академії REHAU. Прагнення було тільки до одного - ще більше поліпшити якість продукції, що випускається і збільшити потужність виробничої бази.

   Все обладнання, яке використовується в нашому виробництві, всесвітньо відомих торгових марок (Shuring, Fimtec, Kaban Makina LTD, Stenoma, і ін.) Постійно знаходиться під контролем технічного персоналу, своєчасно проводиться настройка і заміна деталей робочих вузлів, контроль всіх параметрів, технічне обслуговування. За допомогою компанії PROFINE дане обладнання було раціонально встановлено в складальних цехах, що у багато разів підвищило ефективність виробничого процесу.Виробництво розділене на дві основні лінії - лінія для виготовлення стандартних виробів, яка випускає близько 200 конструкцій за зміну і лінії для виготовлення нестандартних конструкцій, вхідних дверей та фасадних систем.

   Всі процеси на виробництві проходять згідно розробленого технічного регламенту. Профіль складується в сухому, вентильованому приміщенні в спеціальних накопичувачах, що запобігає його деформацію і дряпання. Приміщення постійно опалюється в холодну пору року, що особливо важливо для температурного режиму при обробці ПВХ профілю. Подальші процеси виготовлення конструкцій - різання профілю, свердління і фрезерування технічних отворів і шліців, установка армування, зварювання і зачистка швів, збірка всіх елементів конструкцій проходять під пильним контролем начальників виробництва та відділом технічного контролю. Особлива увага приділяється збереженню та обробці кольорових профілів. Всі конструкції проходять стенди контролю.

   Готові конструкції вивозяться з цеху і перевантажуються в спеціальні накопичувачі напівзакритого типу для подальшого зберігання. При завантаженні конструкцій в накопичувач проводитися приймання їх начальником складу готової продукції, після чого він відповідає за правильне зберігання і відвантаження виробів.

   Постійна консультація та контроль технологічного процесу представниками компаній KOMMERLING і Siegenia, дає нам можливість вирішити всі складні питання, пов'язані з виробництвом металопластикових конструкцій.

     Адреса виробництва: Полтавська обл., м. Миргород, вул. Вокзальна, 76

      Веб сайт заводу-виробнику: //www.mtermo.com.ua


       < на головну



Наверх