UA/ RU

Siegenia - AUBI KG

Фурнітура Siegenia

 

   Німецька компанія SIEGENIA - AUBI KG ( "Зіген-АУБИ КГ") - один з найбільших європейських виробників віконної фурнітури і шумоизолирующих систем провітрювання.

   SIEGENIA-AUBI KG виробляє фурнітуру для поворотних, поворотно-відкидних, паралельно зсувних вікон, а також вікон і дверей типу "гармошка", балконів, лоджій і вхідних груп. Вона дозволяє виготовити металопластикові вікна та двері прямокутної, аркової, полуарочной, трапецієподібної, трикутної, штульповий і зігнутої форми. Широкий спектр фурнітури від SIEGENIA-AUBI розрахований як на муніципальне, так і на приватне будівництво.


   Фурнітура проводиться тільки на власних заводах в Північному Рейні-Вестфалії (Німеччина). Обидва підприємства розташовані на території Німеччини і славляться у всьому світі істинно німецькою якістю своєї продукції і витонченістю конструкторських рішень. Там же розташовуються два потужних дослідних центру.

   SIEGENIA-AUBI має багатющий асортиментний ряд. Віконна фур-нітура для дерев'яних і ПВХ-вікон носить назву FAVORIT Si-line. Фурнітура Favorit Si-Line в Німеччині є найякіснішої і противовзломной, так як має ступінь захисту WK 1 (вищий ступінь захисту).

 

     Фурнітура SIEGENIA-AUBI  то: 

     •легкість і надійність роботи всіх елементів; 
     •висока шумоізоляція вікна завдяки притиску по всьому периметру вікна; 
     •довговічність роботи вікна. Антикорозійне покриття елементів фурнітури дозволяє застосовувати її для різних кліматичних умов; 
     •можливість різноманітних варіантів провітрювання за допомогою установки додаткових елементів (наприклад: відкидання стулки на менший кут взимку, ніж влітку, щілинне провітрювання 7 мм, безпечне провітрювання по всьому периметру вікна); 
     •наявність пріподнімателя стулки для важких стулок (мікроліфт); 
     •виробництво в Німеччині, якість продукту, традиції виробництва з 1873 р.
 

   Фурнітурна система Siegenia Favorit - заслужений бренд надійність-ності і опціонально, в поєднанні з додатково встановлюється функцією "мікроліфт" (див. фото внизу).

Микроліфт

    Поверхневе покриття

   В даний час у всіх областях техніки надається велике значення зовнішньому вигляду виробів. Зігеніа-Аубі розробляє і реалізує рішення в області обробки поверхні фурнітури, які повністю відповідають підвищеним вимогам до першокласного дизайну предметів споживання. Шляхетна оптика покриттів «титан-срібло» і «нержавіюча сталь» роблять нашу фурнітуру ідеальним вибором для високоякісних вікон та дверей.

   Найвищий рівень антикорозійного захисту, який досягається екологічної способом нанесення покриття

   З точки зору властивостей використовуваних матеріалів і їх довговічності багато що говорить на користь застосування фурнітури з новим покриттям. Вона має підвищену антикорозійну стійкість. Екологічна технологія нанесення покриття відповідає приписам Європейського Союзу за 2003 рік і виключає застосування у виробництві шкідливого для здоров'я людей шестивалентного хрому.

 

< назад                       < на головну



Наверх