UA/ RU

Установка вікон взимку

монтаж вікон взимку, установка вікон взимку, Харків, Харкові

     У зимовий період у більшості виробників металопластикових вікон відзначається спад обсягів виробництва, при цьому на ринку залишається дуже багато клієнтів, що бажають встановити металопластикові вікна, але тих, хто сумнівається в дотриманні технології монтажу в мінусову погоду. Сумніви обгрунтовані. У деяких віконних систем, не будемо їх називати в цій статті, дійсно спостерігалися в минулі роки деформаційні відколи при установці. Але час йде, виробники враховують свої помилки, змінюють склади профілю, не секрет, що пластикові вікна вже багато років ставляться в умовах крайньої Півночі і вічної мерзлоти. Тому дуже важливо щоб при виробництві металопластикових вікон використовувався "теплий" профіль. Тому на виробництві "Мтермо" він зберігається прямо в цеху, де відбувається збірка металопластикових вікон Харків. Це можна подивитися на фото.

     Давайте разом розберемо всі плюси і мінуси зимового монтажу.

 

     Розглянемо переваги:



• При установці в період пізня осінь - зима термін виготовлення замовлення знижується.
• Після установки в холодну пору фурнітура відразу регулюється до потрібного положення, влітку в спеку на цьому моменті особливо не зациклюється ніхто, а взимку все відразу вилазить назовні.
• Взимку кількість викликів у монтажників зменшується. У них з'являється час, щоб виконати роботу без поспіху і більш якісно.
• Зиму всі виробники без виключення оголошують сезоном максимальних знижок. Чому б не скористатися чужою добротою?
• Всі підготовчі роботи з свердління монтажних отворів проходять в теплі.
• Монтаж здійснюється поступово від вікна до вікна, тому приміщення не остигає.
• Кожен отвір залишається відкритим не більше 10 - 15 хвилин.
• Використовується тільки зимова піна, що забезпечує розширення при температурі робочої поверхні до 18оС, тому в "житлових" приміщеннях установку можна проводити при температурі на вулиці до 20оС.
 • Гарантійні зобов'язання зберігаються в повному обсязі.

 

     Розглянемо недоліки:

 

• Установка вікон відбувається трохи довше, так як монтажники проводять демонтаж вікон по одному, а не всіх відразу.
• При різкому зниженні температури може бути доведеться переносити установку на кілька днів до "потепління". Практика показує, що встановлення вікон можна виробляти при темперутуре на вулиці до - 15оС в житлових приміщеннях, і до - 10оС в нежитлових приміщеннях. У нашій кліматичній зоні такі низькі температури рідко затримуються довше 3-5 днів, тому така невелика затримка не принесе Вам великих незручностей. 
    

    Пам'ятайте, замінивши вікна залишок зими Ви проведете в теплі і комфорті!

тепло, затишок, взимку, Харків


      <назад                                                                    < на головну



Наверх