UA/ RU

Склопакети зі склом ClimaGuard® Solar

     Сонцезахисне і теплозберігаюче скло ClimaGuard:

    - Надійний захист від сонця влітку.
    - Високий ступінь теплозахисту взимку.
    - Прозорість зсередини - збереження рівня освітлення у кімнаті.
    - Невелика дзеркальність зовні.
    - Склопакети ClimaGuard Solar забезпечують відмінні теплозберігаючі та сонцезахисні характеристики в поєднанні з високими показниками світлопропускання

 

Склопакети зі склом ClimaGuard® Solar

Захист від сонця

 

     ClimaGuard® Solar вибірково пропускає або відображає електромагнітні хвилі різної довжини, з яких складається сонячне випромінювання, велика частина інфрачервоного випромінювання, яке нагрівало б приміщення, відбивається. При цьому світло проходить крізь таке скло практично так само, як і через звичайне. Таким чином, близько 58% теплової енергії не потрапляє всередину завдяки склу ClimaGuard® Solar.

 

Теплоізоляція

 

     У холодну погоду скло дозволяє зберігати тепло в приміщенні. Срібне покриття на склі ClimaGuard Solar відображає довгохвильове теплове випромінювання, наприклад від нагрівальних приладів, всередину приміщення, не даючи йому піти назовні.

     Влітку актуальним є питання захисту від сонця, так як проходять крізь скло сонячні промені перегрівають приміщення. На поверхню вікна щодня потрапляє потік сонячної енергії потужністю близько 400 Вт / м.кв. Звичайний двокамерний склопакет пропускає майже 3/4 такої енергії в приміщення, а скло ClimaGuard Solar значно скорочує кількість проникаючого в приміщення тепла, пропускаючи лише 42% сонячної енергії. Внутрішнє скло при цьому нагрівається значно менше, що створює комфортну атмосферу в приміщенні.

 

    - Склопакети ClimaGuard® Solar істотно скорочують витрати на кондиціонування приміщень за рахунок високоефективної захисту від сонячного тепла (сонячний фактор 42%)
    - Завдяки особливим фізико-хімічними властивостями (опір тепловіддачі 0,66 м2град / Вт) використання скла ClimaGuard® Solar дозволяє значно економити кошти на опалення житла в холодний сезон (теплозбереження до 87%)
    - Скло ClimaGuard® Solar володіє високою візуальної прозорістю.
    - Таким чином, склопакети зі скла ClimaGuard® Solar оптимально використовувати у випадках, коли максимально важливим є солнцезащита, теплозбереження і близька до природної освітленість приміщення

  Склопакети ClimaGuard Solar благотворно впливають на ріст рослин в приміщенні. Для нормального росту (фотосинтезу) квітів важливий звичайний видиме світло. Скло ClimaGuard Solar пропускає 88% видимого спектру. Що проходить крізь скло ультрафіолет очищає приміщення від мікробів, а тепліша поверхня скла дозволяє рослинам відчувати себе комфортно навіть узимку.

  Всі розмови про те, що енергозберігаюче скло не пропускає ультрафіолет - вигадки від нестачі інформації. Що дійсно не пропускає ультрафіолет - це ПВБ плівка, на базі якої виробляють триплекс або різного роду кольорові сонцезахисні плівки, які клеять на скло.

  У Німеччині 95% вікон встановлюються із застосуванням енергозберігаючого скла (70% вікон - з однокамерним склопакетом і одним теплозберігаючим склом, а 30% вікон - з двокамерним склопакетом з двома теплосберегающими стеклами).
    В Іспанії використовуються однокамерні склопакети з енергозберігаючим склом.
  У Фінляндії стандартне металопластикове вікно встановлюється з двокамерним склопакетом з обов'язковим використанням одного або двох теплозберігаючих стекол.
  Фахівці очікують, що в найближчі 5-10 років європейські споживачі повністю перейдуть на пластикові вікна з двокамерними склопакетами з двох теплозберігаючих стекол.


< на головну



Наверх