UA/ RU

Паралельно зсувні системи фурнітури Siegenia - PSK і PS Portal

Найлегший шлях назовні

Паралельно зсувні системи фурнітури PSK і PS Postal, розсунення, розсунення

     З розмахом спроектовані конструкції зі скла є трендом в сучасній архітектурі. Вони надають приміщенню більше свободи, комфорту і світла, пропонують оригінальні планувальні та дизайнерські рішення. Особливістю подібних конструкцій є наявність важких, габаритних стулок. Оптимальним рішенням, що забезпечує комфортну і надійну експлуатацію, послужать комплекти фурнітури PORTAL, вироблені компанією SIEGENIA-AUBI. Всі наші розробки піддаються ретельним випробуванням і тестам на надійність і придатність до повсякденної експлуатації.

     Cистема «портал» представляє собою паралельно-розсувні конструкцію, яка складається з двох і більше стулок. Робоча стулка за допомогою фурнітури розміщується паралельно глухий стулці або стіні, що дає можливість збереження простору при відкриванні. Також можна відкривати стулку в режим відчинення для провітрювання приміщення.
     Приміщення, в якому встановлені системи "портал" мають прекрасний панорамний вид, максимальне освітлення, доступ свіжого повітря, свободу пересування, комфорт.
     Паралельно-розсувні системи ідеально підходять для приміщень з обмеженим простором для відкривання. Для установки на балконах, лоджіях, верандах, терасах
.

розсунення, розсувні двері, вікна

     Важкі вікна - легкі в зверненні.
     Технічною особливістю нового комплекту фурнітури є подвійне примусове управління. Звернення зі стулкою стало значно простіше ніж раніше. Достатньо лише повернути ручку на 90º. Візки та ножиці синхронно висувають стулку з рами і втягують назад при замиканні. В даний час це унікальне рішення на ринку. Крім того, дана фурнітура зберегла в собі всі переваги системи PSK 200-Z. Це стосується наявності грибоподібних цапф на всіх кутових передачах, можливість комбінування з захисними запірними пластинами, а так само можливість дооснащення до рівня WK2.

розсунення, розсувні вікна, розсувні двері, портали

     Переваги порталів SIEGENIA-AUBI для кінцевого споживача:
• якість, надійність і легкість в управлінні при великій вазі стулок;
• щільний притиск;
• можливість виконання конструкції з ПВХ-, дерев'яного або алюмінієвого профілю;
• цілий ряд порталів відрізняється тим, що їх рівень тепло- і шумоізоляції такий же, як в кращих сучасних вікнах;
• всі системи можуть бути оснащені різним рівнем противовзломной захисту, грибоподібні цапфи і відповідні рамні деталі виконуються зі спеціальної сталі;
• HS-PORTAL від SIEGENIA-AUBI оснащений низьким порогом, що відповідає найсуворішим вимогам систем і матеріалів для інвалідів;
• є різні варіанти провітрювання.

    

     Розсувні металопластикові системи Rehau значно тепліше алюмінію, довговічніше дерева. Розсувна система особливо зручна для балконів і лоджій. У порівнянні з орними системою значно економить місце і збільшує корисну площу. Розсувні системи приваблюють своєю різнобічністю: Світлопрозоре оформлення прорізів або не впадають в очі перегородки дозволяють розставити акценти у внутрішньому оформленні приміщення - в той же час розсувні двері допоможуть оформити широкий вихід на вулицю. Досконалість обробки, дизайну і технічних аспектів не підлягає сумніву і не залишає бажати кращого.

розсунення, паралельно зсувні, двері, розсувні


< назад                                                     < на головну

 



Наверх