UA/ RU

Римські штори


     Римські штори - це рівний відрізок тканини, що повністю закриває вікно, при підйомі якого утворюються рівні горизонтальні складки, завдяки жорстким рейках (стержнів), закріпленим з виворітного боку через рівні проміжки і обважнювачі, вшивається в нижній частині полотнища.

      Римські штори Харків - це елегантний і практичний спосіб оформлення віконного отвору в класичному стилі. Вони однаково добре підійдуть і для вітальні, і для спальні, і для кухні, і для будь-яких інших приміщень. У банкетному залі дуже ефектно виглядатимуть римські штори, що закривають цілу стіну. За своєю конструкцією римські штори є гладке полотнище тканини, форма якого підтримується горизонтальними планками. Такі штори відкриваються і закриваються, переміщаючись вертикально. Для цього потрібно просто потягнути за спеціальний шнур управління. При цьому вони, подібно до жалюзі, збираються в горизонтальні складки. Завдяки такій конструкції штори не займають багато місця, а їх щільна тканина служать відмінним захистом від яскравих сонячних променів.

     Механізм управління римськими шторами може бути ручним, а може мати електропривод. У цьому випадку, щоб підняти або опустити штору, досить натиснути кнопку. Такий механізм управління може стати обов'язковою умовою в тому випадку, якщо полотнище має дуже великі розміри, наприклад, закриває не окрема вікно, а всю стіну в конференц-залі або іншому подібному просторому приміщенні.

 

Римські штори

 

Римські штори

     Римські штори - ваш варіант оформлення вікон, якщо:

  • комфорт і функціональність в інтер'єрі для вас - на першому місці
  • вам подобаються строгі лінії, мінімалізм, прості, зрозумілі форми
  • ви любите експериментувати з різними стилями в дизайні інтер'єрів
     

Римські штори у Харкові

     В першу чергу вони добре підійдуть для кухні. Там, де використання занадто довгих штор неможливо через занадто близько розташованої плити і небезпеки загоряння, часом все одно необхідно домогтися найменшого освітлення на час. І для вирішення цієї проблеми досить купити готові римські штори, які можна як підняти, так і опустити. При цьому вони будуть не менш елегантними, ніж інші види завіс для вікон.

Римські штори у Харкові

     Конструкція римських штор є універсальною і підходить для багатьох приміщень, головне правильно вибрати текстуру і забарвлення. Ми можемо зшити римські штори для будь-якого приміщення, де вони будуть доречні, де Вам захочеться. Досить проста конструкція добре впишеться в будь-яке приміщення. Наші дизайнери визначать, які штори потрібно пошити для Вашої оселі.

Римські штори у Харкові


     У масовому продажі римські штори стали доступні відносно недавно. Тому, купивши їх, ви можете здивувати своїх знайомих і друзів. Крім того, продукція представлена в настільки широкому асортименті, що ви обов'язково знайдете щось на свій смак.

Римські штори у Харкові

     Складно уявити собі приміщення, в якому римські штори виглядали б недоречно. Їх зручність і практичність можуть гармонійно доповнювати обстановку в стилі Мінімалізм, Хай-тек, Прованс або Кантрі. Найчастіше замовники віддають перевагу замовити римські штори на кухню, в дитячу кімнату, спальню або кабінет, тобто в ті зони, де необхідно контролювати денне освітлення.

 <назад                                            < на головну



Наверх