UA/ RU

Жалюзі плісе Харків

      Плісе жалюзі робляться з тканини з випрасуваними горизонтальними смужками. Зовні вони дуже схожі на гармошку.
       Плісировані жалюзі універсальні, тому що можуть приймати овальні, квадратні і інші геометричні форми.

  

плісе, жалюзі

плісе, жалюзі

      Плісировані жалюзі - для найоригінальніших вікон
      Плісировані жалюзі - вдале рішення для вікон нестандартної форми і розміру. Купити жалюзі для такого типу вікон часто стає справжньою проблемою. А за допомогою плісированих жалюзі можна закрити найбільші віконні конструкції, будь то вікно за оригінальним дизайнерським проектом або навіть скляний дах. Підійдуть плісировані жалюзі і для вікон неправильної форми, будь то півколо, трапеція або будь-яка інша геометрична фігура. Чи не виникне перешкод і для установки плісированих жалюзі на різних похилих віконних поверхнях, будь то мансардне вікно або частина скляного даху. Всі ці можливості відкриваються завдяки унікальній властивості плісированих жалюзі легко пристосовуватися до будь-якій формі вікна.

плісе

     Вони функціональні, універсальні (їх можна встановити в будь-яких за призначенням приміщеннях), прості в управлінні, мають малу вагу. Всі ці переваги прекрасно поєднуються з оптимальною ціною на жалюзі-плісе - важливим фактором для переважної більшості покупців.

жалюзі, плісе

     Для плісированих жалюзі Ви можете вибрати тканину будь-якої щільності, фактури, кольору - від пастельних півтонів до яскравих, насичених кольорів. Плісировані жалюзі чудово виглядають в будь-якому інтер'єрі. З їх допомогою можна оформити вікно дитячої та спальної кімнати, кухні і вітальні. Вони прикрасять вікна і будь-якого офісного приміщення.

жалюзи, плиссе

     Вони практичні, легко встановлюються, добре виглядають і відмінно справляються в двома завданнями - захистом від сонця і від сторонніх очей.

 

 <назад                                            < на головну



Наверх