UA/ RU

Фурнітура AXOR

завод AXOR, фурнітура

Фурнітура Komfort Line K-3 розроблена з урахуванням всіх потре-бітельскіх очікувань і виготовляється з високоякісних матеріалів на найсучаснішому обладнанні з дотриманням жорстких технологічних норм.

     При розробці нової системи фурнітури конструктори AXOR INDUSTRY ставили перед собою мету не тільки домогтися високих експлуатаційних характеристик, але і значно полегшити процес монтажу фурнітури в готовий виріб. В результаті багато деталей і вузли системи були вдосконалені або розроблені заново.

     Підсумком такого підходу до розробки стала пропозиція рішень для виробника, що дозволяють підвищити якість збірки кінцевих виробів світлопрозорих конструкцій, що є одним з найважливіших умов їх зручне і довгостроковій експлуатації.

     Komfort Line K-3 - це гарантія надійної роботи протягом усього терміну служби віконно-дверних конструкцій.

     AXOR INDUSTRY - це  міжнародна компанія
яка динамічно розвивається, що має власні виробничі потужності, які забезпечують повний цикл виробництва віконно-дверної фурнітури. Розташований в м Дніпропетровськ (Україна) сучасний завод оснащений передовим високотехнологічним обладнанням і багаторівневою системою контролю якості, яка охоплює кожен етап виробництва.

    Завод Мтермо реалізує металопластикові вікна Харків, укомплектовані фурнітурою AXOR з гарантією 5 років. Додатково фурнітура може укомплектовуватися противовзломними елементами.

< назад                           < на головну



Наверх