UA/ RU

Підвіконня Topalit

 підвіконня Topalit

   Ми раді представити новинку українського ринку якісних оздоблювальних матеріалів - підвіконня для внутрішнього використання Topalit (Австрія)!

   Виготовлені з кращої австрійської балансової деревини з додаванням полімерних смол, підвіконні плити Topalit мають унікальні властивості і якісно відрізняються від інших виробів: зберігаючи відчуття натурального деревного матеріалу.

   Підвіконня Topalit мають високу ступінь зносостійкості і вологостійкості, мають підвищену термостійкість (від -50 ° C до + 90 ° C постійного і до +180 ° C короткочасного впливу), протистоять УФ-випромінювання і прості в догляді.

   Різні варіанти декору та структури поверхні дозволяють використовувати підвіконня де завгодно:

   Завдяки абсолютної вологостійкості можлива установка в місцях з підвищеною вологістю - ванних кімнатах, басейнах.

   Стійкість до механічних впливів і УФ-випромінювання забезпечує підвіконням Topalit довговічність і чудовий зовнішній вигляд на відкритих терасах, в заміських будинках, пансіонатах і т.д.

   Екологічний матеріал дозволяє експлуатувати підвіконня Topalit в медичних і дитячих установах - школах, дитячих садах, лікарнях.
До лютого 2011 року дані підвіконня проводилися під всесвітньо відомим брендом Werzalit, тепер Австрійська компанія просуває самостійний бренд, володіючи 40-річним досвідом виробництва підвіконь і стільниць.

   Підвіконна плита Topalit виготовляється методом пресування деревної стружки бука і хвої (70%) з полімерними смолами (30%) під тиском при високій температурі. В результаті виходить щільний монолітний матеріал з оптимальним зрощенням високоякісного стружкової матеріалу і смол.

   Виробничий процес на заводі компанії Topalit GmbH був оптимізований, завдяки чому актуальний підвіконня Topalit є ще більш стійким до подряпин і зносостійким, ніж раніше!

<назад                                                < на головну

 



Наверх