UA/ RU

Утеплення і обшивка балконів у Харкові

Утеплення, обшивка, балконів, балкони, вікна, Харків, Харкові

 

Утеплення, обшивка, балконів, балкони, вікна, Харків, Харкові

 

     Обшивка балконів і лоджій
     Внутрішня обшивка балконів, лоджій - завершальний етап робіт всередині приміщення, в який входять оздоблення стін, стелі, влаштування підлоги. Як підготовчих робіт при
необхідності можуть виконуватися: винос балкона, гідроізоляція і пароізоляція, утеплення балкона, скління балкона і зварні роботи, а також встановили металопластикові вікна Харків.
    Спектр матеріалів для внутрішньої обробки балконів, лоджій досить широкий. Переваги та недоліки різних оздоблювальних матеріалів описані нижче, вибір залежить від побажань замовника
.

Французькі балкони



       Внутрішня обшивка балконів, лоджій: матеріали та технології
    1. Пластикова вагонка - недорогий і дуже практичний миється матеріал, який не вимагає додаткового фарбування і дуже зручний в роботі. Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент пластикових панелей різних кольорів і фактур для обробки будь-яких приміщень всередині і зовні. За зовнішнім виглядом матеріал поступається дерев'яної і МДФ вагонки, тому при внутрішній обробці балконів, лоджій застосовується нечасто.
    2. МДФ вагонка - світло- і водостійкий матеріал з деревних волокон, покритий ПВХ-плівкою «під дерево» різного виду. Застосовується для обробки балконів, лоджій та інших внутрішніх робіт, не вимагає додаткової антигрибковой обробки. При бажанні МДФ вагонку можна розкрити шаром лаку для додання необхідного відтінку.
    3. Оздоблення дерев'яною вагонкою - найбільш естетичний, хоча і трудомісткий вид внутрішньої обшивки балконів, лоджій. На ринку представлена ​​вітчизняна і євровагонка, зроблена в Україні з дотриманням міжнародних норм. Остання буває різних класів: «А», «АВ», «В», «С», причому нижчі класи можуть поступатися за якістю вітчизняної. Дерев'яну вагонку виробляють з хвойних і листяних порід деревини (як правило, сосни, липи, вільхи), після кріплення шліфують і покривають лаком для поліпшення зовнішнього вигляду і захисту від вологи.
   4. Пластикові сендвіч-панелі - відносно новий, практичний і досить дорогий матеріал. Складається з двох листів ПВХ товщиною 2 мм, простір між якими заповнено вспіненим утеплювачем. Пластикові сендвіч-панелі мають високу механічну міцність, світло- і вологостійкість. Це дуже практичний матеріал: при обшивці балкона сендвіч-панелями можна не використовувати паро- та гідроізоляційні матеріали.
  5. Композитні алюмінієві панелі - дорогий і дуже практичний матеріал з відмінними механічними властивостями, негорючий і стійкий до впливу вологи, має широкий спектр колірних рішень.
 6. Гіпсокартонні плити - дуже поширений матеріал для внутрішньої обробки. Зазвичай використовується, якщо лоджія або балкон приєднуються до житловій кімнаті. Обшивка балкона гіпсокартоном виконується за такою технологією. Перш за все встановлюють металевий каркас із спеціальних профілів. За допомогою саморізів кріплять до нього листи гіпсокартону, роблять підрізування і шпаклівку стиків і точок кріплення. І, нарешті, гіпсокартон штукатурять, обклеюють шпалерами або застосовують будь-який варіант обшивки з використанням панелей
.


     < на головну



Наверх