UA/ RU

Москітні сітки

Москітні сітки

    Москітна сітка - простий і, в той же час, надійний спосіб захистити Ваш будинок від настирливих комах. Особливо актуально виготовлення москітних сіток під час літнього сезону. Можна виділити два базові види москітних сіток - рамкові і рулонні.
    Можлива установка москітних сіток на пластикові вікна, дерев'яні склопакети, балконні двері, мансарди і тераси. Завдяки сірому кольору москітні сітки для пластикових вікон виходять практично невидимою на вікні, зберігаючи при цьому хорошу видимість. Сучасне виробництво москітної сітки з використанням передових технологій гарантує стовідсоткове проникнення повітря без комах. Встановлені москітні сітки на пластикові вікна в досить високого ступеня вогнетривкі, стійкі на вигин і розрив. Згодом москітна сітка для пластикових вікон не обсипається, її колір не змінюється.
    Рулонний москітна сітка - забезпечена пружинним механізмом, що дозволяє згортати сітку в короб над вікном, наприклад, коли відбувається ремонт пластикових вікон. Рулонний москітна сітка легко забирається і згортається в короб над прорізом, а також можливо кріпити як зовні так і всередині отвору.
    Москітні сітки рамкового типу це алюмінієвий каркас, який використовується як профіль для москітних сіток, на якому натягнуто пвх полотно сітки. Москітні сітки рамкового типу має ряд переваг - невибагливість у догляді, зручна у використанні для дверних прорізів і вхідних груп, а також дозволяє створювати арочні і інші непрямокутної конструкції. Але як і плюси є і мінуси - завжди на вікні і не дивлячись на, практично, 100% світлопроникність кілька "псують" вид з вікна, а також сітки великого розміру необхідно постачати поперечним підсилювачем, а сильний вітер може здути рамкову москітну сітку з вікна.
    Рамкові москіткі, завдяки додатковим механізмам, можуть бути відкриваються. Таким чином можна обійти деякі недоліки такої системи. За допомогою кріпильної системи сітка кріпиться до зовнішньої частини вікна. Ви можете спокійно відкривати і закривати вікно, а москітна сітка буде служити бар'єром на шляху комах в Ваш будинок.
    Встановити москітні сітки значить гарантувати свою сім'ю спокійний сон в теплу пору року. Тепер вам не завадять комахи і пил вулиці. Вам залишилося вибрати які, а ми зможемо вам підібрати гідний варіант.

<назад                                                    < на головну




Наверх