UA/ RU

1. Горизонтальні жалюзі з алюмінію

selt 25 мм

горизонтальні жалюзі 25 мм

     Горизонтальні жалюзі Харків це смужки алюмінієвої стрічки шириною 25 або 16 мм, з нанесеним покриттям, стійким до впливу сонячної радіації і перепадів температур. Простота в експлуатації і догляді є безперечною перевагою горизонтальних жалюзі. В основному вони виготовляються з алюмінію, але бувають і пластикові.

     Ламелі жалюзі розташовуються горизонтально по відношенню один до одного і з'єднуються між собою капронової волосінню або шнуром, які виводяться з алюмінієвого карниза, де розташований механізм управління. Він представлений поворотним стрижнем, завдяки якому жалюзі піднімаються і опускаються. Кут повороту ламелей регулюється спеціальним пристроєм - «драбинкою». Роль вантажу в ній виконує нижній карниз.

     Ширина планочек горизонтальних жалюзі может коліватіся в розмірах від 16 до 50 мм. Сама ходова ширина ламелі ставити 25 мм, и Такі жалюзі підійдуть для приміщення будь-которого типу и функціонального призначення. Чи не схільні до Утворення корозійного нальоту, здатні відображаті до 80% ультрафіолетовіх променів и теплової ЕНЕРГІЇ, за рахунок цього в пріміщенні можна підтрімуваті необхідній Температурний рівень.

горизонтальні жалюзі з алюмінію


горизонтальні жалюзі з алюмінію


горизонтальні жалюзі з алюмінію

     Класичні горизонтальні жалюзі - один з найбільш затребуваних видів жалюзі серед покупців, їх популярність обумовлена багатьма причинами:

  • універсальність (горизонтальні конструкції підходять для житлових і нежитлових приміщень, добре вписуються в будь-який інтер'єр і можуть бути використані в поєднанні зі звичайними шторами);
  • економічність (жалюзі цього виду найдоступніші за вартістю);
  • функціональність (поворот в горизонтальній площині дозволяє встановити оптимальний рівень проникнення світла, а також передбачено повне відкривання світлового прорізу, за рахунок підняття полотна вгору до карнизу);
  • зручність (кріплення конструкції непоследственно на віконну раму полегшує доступ до откривним механізмам вікна і підвіконня).

     Горизонтальні алюмінієві жалюзі Харків - це найкраще поєднання надійності, функціональності і вдалого рішення для оформлення інтер'єру. Простота в догляді і експлуатації є незаперечною перевагою для установки алюмінієвих жалюзі в будь-яких приміщеннях. Велика колірна гамма дозволить Вам вдало підібрати колір жалюзі для будь-якого інтер'єру. Горизонтальні алюмінієві жалюзі виготовлені зі смужок алюмінієвої стрічки шириною 25 або 16 мм, пофарбованої в різні кольори спеціальної екологічно чистою фарбою, стійкою до впливу сонячної радіації і перепадів температури.

Venus 16 мм

Горизонтальные жалюзи 16 мм.

Горизонтальные жалюзи Venus 16 мм

   Основні відмінності від попередньої моделі: управління йде однією "мотузкою", карниз і саме полотно кріпляться не на вікно саружі, а між штапиками. Як напрямні використовується леска.

2. Горизонтальні жалюзі з дерева

горизонтальні жалюзі, дерево, з дерева, дерев'яні

Жалюзі горизонтальні з дерева товщиною 25 и 50 мм.

 

горизонтальні жалюзі, дерево, з дерева, бамбук, бамбукові

Жалюзі горизонтальні з бамбука товщиною 25 и 50 мм.

 

    Це один з різновидів горизонтальних жалюзі. Ламелі для дерев'яних жалюзі виготовляють з екологічно чистих, легких і міцних порід деревини. Різноманітні відтінки тонування, допоможуть вам вибрати колір, який ідеально поєднується з інтер'єром меблів, вашого будинку або офісу. Важливою перевагою цього виду жалюзі є надзвичайна простота в догляді. Виготовляються вони зі спеціальних, міцних порід деревини, що однозначно дозволяє говорити про їх міцності, надійності, довговічності. Є екологічно чистими і безпечними, добре захищають від яскравого сонячного світла, не перегріваються. Довгий термін експлуатації обумовлений природною міцністю матеріалу і невибагливістю у догляді.
    Для захисту від сонячних променів і збільшення експлуатаційного строку, дерев'яні жалюзі покриваються спеціальним лаком, який перешкоджають деформації і вигоряння. Ці жалюзі з дерева здатні додати будь-якому приміщенню неповторний стиль і природну атмосферу, завдяки великому спектру текстур дерев'яні жалюзі гармонійно поєднуються з дерев'яними елементами меблів. Для догляду, при необхідності провести очищення - використовуйте пилосос з щіткою або м'якою тканиною з миючим аерозолем.

горизонтальні жалюзі з дерева

горизонтальні жалюзі з дерева

горизонтальні жалюзі з дерева

горизонтальні жалюзі з дерева

 

 <назад                                                       <на головну