UA/ RU

Вертикальні жалюзі

Вертикальні жалюзі

   Вертикальні жалюзі Харків - це не тільки зручний пристрій, що захищає приміщення від сонячних променів і дозволяє плавно регулювати світловий потік. Тепер жалюзі все частіше використовують і для оформлення житлових інтер'єрів, вони однаково добре підходить як для дому, так і для офісу. Перевагою є наявність великої кількості різновидів тканини відрізняються за кольором, прозорості, малюнком, фактурою, складом, якістю. Всі тканини просочені спеціальним складом, що надає їм необхідну жорсткість, антистатичні і пиловідштовхуючі властивості. Таким чином, ви вирішуєте за допомогою одного вироби відразу кілька завдань - приватність, управління світлом, функціональні можливості і сучасний стиль. При цьому економите свої кошти і оформляєте свій будинок сучасно і вишукано.

Вертикальні жалюзі в вітальні

Вертикальні жалюзі в вітальні

Вертикальні жалюзі в дитячій

Вертикальні жалюзі в дитячій

Вертикальні жалюзі на кухні

Вертикальні жалюзі на кухні

 

    ВАРІАНТИ КРЕПЛЕНИЯ:

     ◦ до потолку
     ◦ до стіни
     ◦ в віконний просвіт.

 

Вертикальні жалюзі з пластика

 
     Вертикальні жалюзі з пластика (пластикові ламелі) - один з практичних і зручних видів вертикальних Жалюзі як для приватного будинку, робочого офісі і особливо затребувані в приміщеннях з підвищеною вологістю. Пластикові жалюзі можна легко очистити від бруду (просто помити), вони не псуються під впливом променів сонця.

     Вони практично ідеальні для застосування в спец установах з суворими вимогами по санітарії, і в приміщеннях з високою вологістю (сауни, басейни) і вони легко переносять перепади температур. Догляд за такими жалюзі досить простий, їх легко очищати від забруднень.


     <назад                                                     <  на головну

 



Наверх