UA/ RU

Ролети (рулонні штори)

Ролети відкритого типу

Відкрита система

Ролети закритого типу

Закрита система

Ролети день-ніч

Система день-ніч

 

     Рулонні штори в Харкові (ролети тканинні, рольштори, ролл-штори, ролети декоративні): являють собою цілісне, намотується на валик полотно з тканини, бавовни, льону, поліестеру зі спеціальною пропиткою, викроювати під розміри вікна. У згорнутому стані вони знаходяться в декоративному коробі над отвором вікна. Незаперечна перевага ролет перед вертикальними і горизонтальними жалюзі - це цілісність полотна і великий вибір тканини, квітів, малюнків і фактур (текстур).

 

     Їх можна використовувати в усіх житлових приміщеннях, так як матеріали для штор екологічно безпечні, антиалергенних, а спеціальне просочення надає тканині антистатичною, пилеотталківаніе і стійкість від вигорання на сонці. Вони просто чистяться пилососом або щіткою. Механізм управління та кріпильні елементи надійно закриті бічними кришками.

Ролети з бамбуку

Ролети з бамбуку

Бамбукові ролети

Ролеты из бамбука


     Ролети Харків виготовляються тільки індивідуально, під певну вікно. Так як для правильної роботи ролет, необхідно точно зняти точні розміри вікна!

 

Бамбуковыі ролети

Бамбукові ролети

Бамбукові ролети

 

     Типи ролет - відкриті і закриті (касетна система).

 

     Відкрита система - це рулонні штори, комплектація яких розроблена спеціально для кріплення на стулки вікон, вал відкритий і є зазор між тканиною і віконною рамою.

 

     Закрита система - вал закритий і тканину рухається в направляющем жолобі, це практично виключає зазори і просвіти. Так само даний тип, дозволяє уникати провисання тканини при відкриванні вікна.

 

            День-ніч - управляються механізмом з ланцюжком, це дуже зручно, т. К. Можна управляти підйомом, опусканням штори і світловим потоком одночасно, а автоматична фіксація штори дозволяє залишити ту довжину, яка Вам необхідна, досить лише відпустити ланцюжок управління.

 

     На цій сторінці представлені зразки кольору і фактури тканин.

 

     < назад                                         < на головну

 



Наверх