UA/ RU

Компания PROFINE

Про компанію PROFINE

    Що таке PROFINE / Профайн?

profine GmbH - International Profile Group - світовий лідер у виробництві профілів з ПВХ для вікон та дверей, а також відомий постачальник систем візуального захисту і ПВХ-плит. Володіючи марками KBE, KÖMMERLING і TROCAL, концерн поставляє свою продукцію в 70 країн і має 29 представництв в 22 країнах. Головний офіс знаходиться в Тройсдорфі, Північний Рейн-Вестфалія. Profine Group має виробництва в Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Росії, Індії, Україні, США і Китаї. Штат компанії налічує понад 3000 співробітників.

   Чим продукція PROFINE відрізняється від інших виробників?

Під трьома брендами - KBE, KÖMMERLING і TROCAL - PROFINE виробляє системи, розроблені для конкретних країн, і які нараховують кілька тисяч окремих видів профілів. Вони є результатом багаторічних досліджень і постійного вдосконалення. Системи віконної вентиляції, широкий спектр кольорів і варіантів декору, а також спеціальних систем, наприклад, в поєднанні з алюмінієм, і багато іншого. Високі технології виробництва профілів пропонують оптимальні системні рішення, високі стандарти якості та безпеки не лише для вікон і вхідних дверей, але і для складних розсувних і підйомно-розсувних дверей.

  Що таке greenline?

Greenline - це запатентована технологія стабілізації профільних систем в процесі виробництва на базі екологічно чистого з'єднання Ca-Zn без використання важких металів. Вікна, виготовлені з використанням стабілізатора greenline, мають усі класичними і економічними перевагами такого віконного матеріалу, як пластик. Наприклад, особливою стійкістю і довгим терміном служби, прекрасної теплоізоляцією, відмінною погодостойкостью і високоякісної поверхнею.


<назад                        < на головну



Наверх