UA/ RU

Грати на вікна Харків

Грати на вікна                       Решетки в Харькове

решетки на окна Харьков                            решетки на окна в Харькове

купить решетки Харьков                                 купить решетки в Харькове

купить решетки на окна Харьков                                  купить решетки на окна в Харькове

решетки Харьков                             решетки в Харькове

     Віконні решітки можна розділити на плоскі (простіші варіанти), які служать в основному для захисту і виготовляються з кола гладкого і армованого, і об'емние- дуті або французькі, які крім захисної функції ще виконують роль декоративну. Причому при установці на металопластикові вікна (які, до речі, більш легко розкриваються домушниками) виконують важливу роль установки і зняття противомоскитной сітки. Вони виготовляються з гладкого кола і з суцільнотягнутого квадрата з можливістю його торсування. Також можливо встановити ковані (або з елементами ковки) решітки на вікна в Харкові.

     Існує три основних види решіток:

  • цільні
  • розпашні
  • розсувні

   Індивідуальний підхід наших майстрів до кожного клієнта дозволяє виготовляти решітки з неповторним зовнішнім виглядом, завдяки чому вони стануть не тільки захистом Вашого будинку але і його окрасою.

   Звертаємо Вашу увагу на те, що в кожній квартирі або будинку необхідно встановлювати хоча б одну решітку з можливістю відкривання зсередини. На випадок форс-мажорів, таких як пожежа або інші стихійні лиха.

     Пропонуємо популярні і недорогі моделі віконних решіток які можна встановити як на металопластикові вікна Харків, так і на звичайні вікна:

    Плоскі от 530 грн. - м2

     Берізка от 590 грн. - м2 , усилена від 640 грн. - м2

     Квіток (Ялинка) від 620 грн. - м2, усилена віз 680 грн. - м2

     Луковиця від 700 грн. - м2, усилена від 760 грн. - м2

     Об'емние- дуті решітки від 800 грн. - м2, усилена від 900 грн. - м2     

      Ковані решітки від 950 грн. - м2

     Установка: 10% від вартості замовлення.

      І багато інших варіанти в тому числі за індивідуальним замовленням. В ціну входять такі послуги: виготовлення, фарбування в чорний колір або грунт ГФ-021. Вказана вартість, установка і доставка по г. Харьков при замовленні від 12 м2. Телефонуйте нам і ми встановимо Вам нові решітки на вікна в Харкові.

Розсувні решітки Харків

     Багатьох не влаштовує не найкращий вид з загратованого вікна, але рішення цієї проблеми давно знайдено - можна встановити розсувні решітки. Ефективність їх досягається за рахунок того, що вони можуть приймати два положення:

1. Закрите - решітка захищає майно від проникнення через вікно.
2. розсунути - вид з вашого вікна не псують сталеві прути. При цьому грати можуть бути розгорнута в бік, що істотно збільшує світловий проріз і не заважає вільному проходу.

     Естетична сторона установки розсувних решіток також залишається на висоті. Ажурна конструкція дозволяє використовувати такі грати в різних інтер'єрах. Щоб розвіяти всі сумніви з приводу зовнішнього вигляду, ви можете подивитися фото наших решіток на вікнах, розміщені на нашому сайті.

 

Розсувні решітки Харків         Розсувні решітки Харків

Розсувні решітки Харків       Розсувні решітки Харків

     Застосовуються розсувні решітки як в житлових приміщеннях, так на виробництві, в офісах і торгових приміщеннях. Якщо решіток дуже багато або вони мають велику висоту (понад 2,5 м.) Можливо встановити автоматичну розсувну грати. Вони мають ряд переваг в порівнянні зі звичайними розсувними гратами. У механізмах відсутні замки, які можна розкрити. Виріб є самофіксуються, і відкривається тільки за допомогою автоматики. Також важливим фактом є те, що решітка піднімається вгору і отвір залишається абсолютно вільним.

 раздвижные решетки Харьков

   Ваш будинок - Ваша фортеця!

     <назад                                                                                         < на глоловну



Наверх