UA/ RU

Фурнітура Winkhaus


    Winkhaus вже більше 160 років заслуговує довіру клієнтів інноваційними продуктами і компетентним сервісом. Виробники та продавці вікон, архітектори, будівельники і користувачі в усьому світі цінують різноманітність послуг і висока якість інтелектуальної віконної технології, систем блокування дверей і управління доступом Winkhaus.

   Автоматичне відкривання і провітрювання
   Фурнітура activPilot Comfort PADM Winkhaus, що взаємодіє з електроприводом фірми D + H, робить можливим автоматичне відкривання вікна і паралельне зміщення стулки по всьому периметру на 6 мм за допомогою кнопки. Отвір, яке утворюється при такого типу провітрювання, забезпечує плавний вихід використаного повітря через верхню частину вікна і приплив свіжого повітря через нижню. Таким чином відбувається природний повітрообмін при мінімальній втраті тепла.
   Щоб перевести вікно в положення «відкрито», досить натиснути кнопку і електропривод переведе віконну стулку в відповідне положення. Потім вікно можна відкрити навстіж звичайним чином.


   Фурнітура Winkhaus допоможе захистити Ваш будинок від непроханих гостей.

    Вибираючи вікна з взломостойкимі характеристиками, наші менеджери допоможуть підібрати спеціалізовані датчики Winkhaus Control для правильної інтеграції вікон в систему сигналізації Вашого будинку.



< назад                                < на головну



Наверх