UA/ RU

Профільна система KOMMERLING 70ST plus

 

Профільна система KOMMERLING 70ST plus



  Kömmerling 70ST plus

   Kömmerling 70ST plus - віконна 6-ти камерна система шириною 70 мм. Вона має підвищену тепло- і звукоізоляцію, сучасний дизайн зі скошеними видимими крайками. Вікна з профілю Kömmerling 70ST plus поєднують функціональність, зручність і абсолютну безпеку.

   Характеристики

  •     Монтажна ширина профілю                                            70 мм
  •     Максимальна ширина склопакета                                  40 мм
  •     Кількість камер профілю                                                      6
  •     Максимальний розмір стулки вікна                          115 см х 135 см *
  •     Максимальний розмір стулки балконних дверей     90 см х 220 см *
  •     Коефіцієнт теплопровідності профілю, Uf                1.15 Вт / (м2К)
  •     Довговічність (умовних років)                                 більше 40 років
  •     Морозостійкість                                                               до 60оС
  •     Екологічна рецептура greenline                                   без свинцю!
  •     Колір ущільнювача в стандартному виконанні          чорний, сірий
  •     Сучасний дизайн зі скошеними видимими крайками          +
  •     * Підсилювач стулки, арт. 207,                                        δ = 1,5 мм

   Технологія, відточена роками
  
Технологія виготовлення дозволяє здійснювати найтоншу підгонку рам до міліметра. Це додаткова гарантія того, що всі властивості Ваших нових вікон повністю проявлять себе і збережуться надовго. Універсальна система дозволяє виготовляти як вікна, так і двері. Система Kömmerling 58 - ідеальний варіант для скління балконного блоку.

   Зберігаємо тепло ...
   Завдяки ширині профілю 70 мм і шестикамерний конструкції рами і стулки, віконний профіль Kömmerling 70ST plus успішно застосовується в конструкціях, які встановлюються в I-й кліматичній зоні України.

  
Однак, велика частина тепловтрат вікна доводиться не на профіль, а на склопакет. Система Kömmerling 70ST plus дозволяє встановлювати склопакети шириною до 40 мм. При правильному монтажі такого вікна Вам не страшні будь-які морози!

   ... економимо енергію і гроші!
   Kömmerling 70ST plus - сучасна профільна система, що відповідає високим вимогам по теплоізоляції. Завдяки 6-ти камерам і ширині 70 мм, вікна з профілю Kömmerling 70ST plus майже на 40% тепліше, ніж вікна зі звичайних вузьких систем. А можливість установки більш широкого склопакета дозволить Вам не тільки зберегти тепло і затишок будинку, але і заощадити гроші на опаленні, відмовившись від додаткових обігрівачів. Краще один раз поставити вікно подорожче і потім економити на опаленні, ніж з року в рік «гріти вулицю». Тим більше, що різниця в ціні вікон, виготовлених з «вузьких» і «широких» профілів не так вже й велика.

   більше тиші
   Жителі великих міст дуже цінують тишу. Нам важливо, щоб удома була затишна атмосфера, без шуму проїжджаючих автомобілів. Крім відмінних характеристик по теплоізоляції та енергозбереження, завдяки можливості установки більш широких склопакетів і високої щільності закривання стулки, вікна з профілю Kömmerling 70ST plus мають підвищені звукоізоляційні властивості. Звукоізоляція такого вікна досягає ок. 45 дБ із спеціальним склопакетом 36 мм. Оцініть затишок і спокій, які зможуть подарувати Вам вікна з профілю Kömmerling 70ST plus.

   більше безпеки
   Додатковим плюсом системи Kömmerling 70ST plus є зручність установки противовзломной фурнітури, що ускладнить проникнення сторонніх осіб через вікно в будинок. Для цього розробники Kömmerling передбачили в профілі спеціальні технічні рішення: армування із замкнутим контуром, можливість більшої кількості точок замикання тощо

 <назад                                          <на головну  



Наверх