UA/ RU
 

Для чого потрібні жалюзі


   Усе більш популярним елементом декору віконних отворів стають жалюзі, які за багатьма показниками виграють у звичайних штор і тюля. Адже тонкі штори не захищають від сонця, а важкі і щільні по фактурі - перекривають доступ свіжого повітря, створюють в кімнаті непроглядну пітьму і збирають пил. А жалюзі забезпечують рівномірне освітлення, не займають зайве місце і, завдяки широкому асортименту, стають яскравим штрихом при плануванні оформлення дизайну Вашої кімнати. При цьому є можливість кріплення жалюзі на кожну віконну стулку окремо, що не заважає відкриванню останніх.
   Жалюзі - цей прекрасний пристрій, який дозволяє закрити вікна, захистивши приміщення від проникаючих променів сонця, і зробити його красивішим. Усі існуючі типи жалюзі мають плавне регулювання, яке дозволяє вибирати оптимальне проникнення сонячних променів в приміщення. Не так давно жалюзі, у більшості випадків, використовувалися в офісних приміщеннях, кабінетах і різних службових установах. Але завдяки розширенню асортименту, вони широко використовуються в інтер'єрі житлових будинків, прикрашаючи їх дизайн.
   Жалюзі на вікна украй необхідно застосовувати в тих кімнатах, в яку упродовж усього дня безперервно світить сонце. Вони допоможуть вам сховатися від прямих сонячних променів, і в приміщенні буде набагато прохолодніший, приблизно на 10 градусів.

В деяких випадках жалюзі прекрасно замінюють собою штори, наприклад, на кухні, на дачі, в дитячій. Не на усі вікна необхідно вішати портьєри - наприклад, на кухні вони лише просочуватимуться жирним повітрям і втрачати вид. У спальні і особливо в дитячій рулонні штори з малюнком можуть створити особливий затишок. При цьому жалюзі, навіть дерев'яні, або красиві рулонні штори з малюнком коштують у декілька разів дешевше за звичайні штори.

 Жалюзі не лише рівномірно розподіляють і регулюють освітлення кімнат, але при цьому не перешкоджають припливу свіжого повітря. Окрім інших достоїнств, жалюзі захищають Ваше приватне життя від сторонніх поглядів. Попри те, що віконні конструкції жалюзі призначені для захисту житла від сонячних променів, вони прекрасно доповнюють інтер'єр.

   У окрему групу можна віднести жалюзі з електроприводом, які були створені для установки в місцях, де ручне відкривання жалюзі з якихось причин не представляється можливим (на великі вікна в нежитлових приміщеннях). Електропривод - зручна штука, тому і недивно, що незабаром вони почали використовуватися в офісних і домашніх інтер'єрах. Такі вироби відрізняються високою функціональністю у поєднанні з винятковими естетичними властивостями. Ви можете прикріпити їх так, щоб на підвіконні ще могли розміститися вазони - до стіни над вікном або внахлест до стелі. Також можливе дистаційне відкривання таких жалюзі.
   За допомогою вбудованого електродвигуна ви зможете закривати і відкривати жалюзі або розгортати їх на будь-який кут. Якщо у будинку дещо жалюзі, можна настроїти управління групами як для одного, так і декількома вікнами. Завдяки інноваційним приводним механізмам, є можливість встановлювати жалюзі не лише на вікна, але і в нестандартні отвори, такі як эркерное або арочне вікно.

   Основна діяльність нашої компанії - виробництво і продаж жалюзі у Харкові.

   На сьогодні жалюзі є кращим способом оформлення вікна. Жалюзі на вікна Харків дуже зручні в застосуванні, практичні, а завдяки різноманіттю видів, дизайну і забарвлень вони органічно впишуться і в сучасний, і в класичний інтер'єр.

   Головна функція таких конструкцій - захист приміщення від яскравого сонячного світла, і з цією функцією вони справляються прекрасно. Але захисна функція це далеко не усе переваги сонцезахисних систем.

   Сучасні жалюзі в Харкові відрізняються універсальністю - їх можна встановлювати на вікна будь-якого виду :

  • пластикові вікна;
  • алюмінієві вікна;
  • дерев'яні окна

   А деякі різновиди жалюзі на замовлення підходять навіть для похилих мансардних вікон.

 

   Жалюзі можна встановлювати не лише на металопластикові вікна Харків. Вони популярні в якості завіс для скляних перегородок, а також їх використовують замість дверей у вбудованих шафах і стелажах.

   Нарешті, такі конструкції дуже довговічні, оскільки виконані з сучасних міцних матеріалів. А завдяки нанесенню спеціальних покриттів жалюзі і рулонні штори не псуються від шкідливої дії сонячних променів, а, означає, Вас радуватимуть довго своїм прекрасним зовнішнім виглядом.



<назад                                          < на головну



Наверх